Saili malaga lanu meamata ma fiafia i le tuʻufaʻatasia o le saʻolotoga ma le faʻalavelave: o le vaitau malulu o sikola eletise!

O sikola eletise ua faasolosolo malie lava ona avea ma "malosi fou" o femalagaaiga lanu meamata i le vaitau fou.Ou te talitonu o le tele o uo ua uma ona vaʻaia foliga o sikola eletise i o latou olaga i aso uma, ma se foliga saʻo e foliga manaia pe a laa i luga.

 

01 A'ai Femalagaa'i

O femalagaiga i le taulaga ua avea ma vaega taua o galuega ma olaga o tagata i aso nei, faatasi ai ma le pisi o tagata e feosofi solo i le va o latou fale faigaluega ma fale i itula maualuga i le taeao ma le afiafi.

I le avea ai o se meafaigaluega felauaiga i le taulaga, e fetaui lelei scooters eletise mo femalagaiga mamao, e le taugata, faʻatasi ai ma tau faʻaoga maualalo, ma e mafai ona faʻapea e sili ona taugofie pe a faʻatusatusa i taavale ma isi auala o felauaiga.Femalagaa'i ma se si'usi eletise e mafai ai ona e vave ma fetu'una'i ona o'o atu i le mea e te alu i ai e aunoa ma le onosa'i i le fa'alavelave o le pisi o ta'avale.

 

02 Malaga i le Campus

I le fa’ai’uga o le su’ega ulufale i le Kolisi o lenei tausaga, ua to’atele fanau a’oga ua sauni e ulufale i totonu o le maota o le iunivesite.O le lotoa tele e le gata e fetaui ma manaoga o le olaga ma le aoaoina o tamaiti aoga i aso uma, ae ua avea foi ma tiga o le ulu o tamaiti aoga ona o le mamao o le va o fale i luga o le lotoa, e manaʻomia ai le savavali mamao.

I sea siosiomaga, ua avea scooters eletise ma auala e sili ona lelei mo felauaiga mo tamaiti aʻoga, lea e sili atu le faʻasaoina o le taimi ma le faʻasaoina o tagata faigaluega pe a faʻatusatusa i uila.Pe a faatusatusa i taavale eletise, e sili atu foi le saogalemu.

E le gata i lea, ona o le tino laʻititi ma le mama o sikola eletise, e faʻafeiloaʻi tele i teineiti e laʻititi le malosi, o nei tulaga lelei e faʻaitiitia ai le avanoa o faʻalavelave.E le gata i lea, e toaitiiti tamaiti aʻoga kolisi e mafai ona teena foliga malulu o sikola eletise, saʻo?

 

03 Fa'afiafiaga ma fa'afiafiaga, maimoaga ma tagata tafafao

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o le olaga o tagata, ma o le tele o tagata e fiafia e o ese mai o latou fale ma faʻafeiloaʻi le natura.O le mea lea, ua lauiloa ai aganuu tolauapi.

O le faʻataʻitaʻiga "tolauapiga +" ua avea ma masani fou: tolauapiga + fugalaʻau matamata, tolauapiga + RV, tolauapiga + malaga pue ata ma isi gaoioiga ua amata ona sili atu ona lauiloa i tupulaga talavou, ma o gaoioiga i fafo ua faafaigofieina ai ma mama sootaga a le tagata lava ia. .


Taimi meli: Aukuso-16-2023

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Maua fa'afouga imeli